BANDUNG,- Sejumlah warga memeriahkan perayaan HUT RI ke-73 dengan mengadakan berbagai macam perlombaan unik di Desa Bandung, Kecamatan Banjar kabupaten Pandeglang, Sabtu (11/8/2018). Lomba gigit koin, sepakbola Ibu ibu, dan lomba balap karung jongkok adalah beberapa jenis perlombaan yang disuguhkan warga sekitar. Kepala Desa Bandung Edi Sumantri  “ Mengungkapkan Selain menjadi media hiburan dalam memeriahkan Hari Ulang Tahun Kemerdekaan ke-73 RI, lomba ini juga menjadi ajang silaturahmi warga” ungkapnya.

DESA BANDUNG.- Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.